Бесарабската българка Лилия във Фермата“ определено е на светлинни години от определението

...
Бесарабската българка Лилия във Фермата“ определено е на светлинни години от определението
Коментари Харесай

Мъжката анатомия притесни бесарабката Лилия във „Фермата“


Бесарабската българка Лилия във „ Фермата “ определено е на светлинни години от определението разкрепостена жена. Тя не крие неудобството си, когато към нея се разясняват тематики, свързани със секса и не обича да дава отговор на въпроси от съкровен темперамент. Поредният мотив, който накара Лилия да се изчерви, беше тазседмичният бит – Герман, за който беше нужно част от фермерките да изработят мъжка кукла от глина, на която да се онагледят всички анатомични детайли. В това число и задоволително огромен сексуален орган. След като куклата е направена, й се прави ритуално заравяне. Прадедите ни са правили обичая по време на суша, с цел да измолят природата да им донесе дъжд.

Лилия се оказа сред определените дами, които да се заемат с направата на куклата Герман. Въпреки че с „ колежките “ си по тази задача Радилена и Милена доста се позабавляваха, бесарабката не пропусна да се извини на родителите си, че стават очевидци на това, което прави. Все отново тя се включи в полемиката каква да е дължината на половия орган и по какъв начин тъкмо да бъде подложен.

Явно девойките се бяха постарали доста, защото след края на ритуала и погребването на куклата Герман, над фермата в действителност заваля дъжд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР